dinsdag 27 november 2012

Pré-Conferentie Duurzaamheid

Dé Managementconferentie 2013 kent in totaal 6 programmalijnen, waaronder Human Resource Management, Financieel Beleid, Strategie, Cultuur, Duurzaamheid, PR & Marketing en Innovatie & Creativiteit.

Op 14 januari 2013 nemen we het thema Duurzaamheid in handen.
Spreker: Rob de Vrind, Koning Willem I College
Onderwerp: Sustainable Society 3.
"Naast neurale netwerken in ons hoofd ontstaan nu supra-neurale netwerken via Social Media. Hierdoor kan de denkkracht en de creativiteit van de mensheid aan elkaar gekoppeld worden om te komen tot de vele oplossingen die nodig zijn.

Via Social Media zouden we duurzame ideeën en producten moeten delen met elkaar en met (hot spots op) verschillende werelddelen, zodat we kunnen verbeteren, verbreden en vermarkten. Wereldwijd zouden we moeten gaan inventariseren wat is bedacht en waar creatieve oplossingen voor nodig zijn. Daar moeten we met ons allen de schouders onder zetten. De denkkracht en creativiteit kan op deze manier vele malen groter worden dan op dit moment. Dat kan de sleutel worden voor een (meer) duurzame wereld. Via deze weg moet het mogelijk zijn genoeg voedsel, energie, producten en diensten voor ons allemaal en voor altijd te creëren. Dé oplossing voor een duurzame wereld."
Meld je alvast aan voor de Pré-conferentie op 14 januari 2013.

Er staan nog meer Pré-conferenties gepland, met onder andere de programmalijnen HRM, Onderzoek en Organisatie. Kijk voor meer informatie naar onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten