dinsdag 19 maart 2013

Training interactiever presenteren

Op vrijdag 15 maart vond in het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch de training plaats, die de presentatoren van Dé Managementconferentie krijgen aangeboden van het Consortium voor Innovatie om hun presentatie interactiever te maken.

Al bij de ontvangst in de Huiskamer van het Innovatiehuis, dé ontmoetingsruimte voor en van de MBO sector, werd er flink genetwerkt. Eén van de deelnemers prijst het Innovatiehuis via Twitter als "onderdak aan inspirerende professionals" en dat zijn deze presentatoren zéker ook!
Tijdens de training worden leervragen en anekdotes uitgewisseld, het belang van interactiviteit in de workshop bediscussieerd. Ook de vraag komt langs: "wat nou als er maar 3 mensen bij mijn workshop zitten tijdens #cvimc?".

Het is een vruchtbare middag met veel goede ideeën, niet alleen van facilitator Addy de Zeeuw, ook van de deelnemende presentatoren zelf. Behalve creatieve technieken en tools om deelnemers actief bij je workshop te betrekken, komen er ook allerlei Tips & Trucs voorbij.

De aanwezige presentatoren krijgen ook uitleg hoe ze het Digitale programmaoverzicht van Dé Managementconferentie optimaal kunnen gebruiken om voorafgaand aan de conferentie al met hun (potentiële) deelnemers te communiceren.

Na afloop wordt er nog gezellig genetwerkt onder het genot van een drankje en een broodje, zodat de presentatoren, die uit het hele land zijn gekomen, geen last hebben van de file.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten