donderdag 11 april 2013

Het POSTconference gevoel

De aantekeningen staan nog op mijn tablet, echt ik ga nog wat verslagen schrijven.
Inmiddels heb ik wel geleerd dat bijdragen achteraf, ook volgende week nog kunnen verschijnen, want we bouwen toch ook met al die CVI-weblogs een fantastisch archief op.
Het thuisfront heeft allang de links gezien, want de presentaties werden fors betwitterd, en daar waar mogelijk voorzien van bijbehorende links en sfeerfoto’s en video’s.

Het was weer een TOP Conferentie.

Annemarie, Addy en Ellen…..dank! daarna nog 1000 anderen dank….want wat we natuurlijk altijd missen, is wat er allemaal achter de schermen gebeurt.
Er werd geleerd, gewerkt, gedeeld en genetwerkt, 2 dagen lang (inclusief de avond).
Nu zit ik weer thuis.... en denk... hoe vertel ik nou mijn collega's hoe het was?
Misschien zeg ik wel: Hoe het was? Dat zeg ik niet... niet in woorden te beschrijven maar alleen in levende lijve mee te maken... je mag de CVI managementconferentie gewoon NIET missen als je wilt weten wat er in het middelbaar beroepsonderwijs gebeurt!

ps. de bron van de afbeelding kan ik inmiddels niet meer achterhalen...maar heb deze gebruikt om Navelstaren te visualiseren. Dat was de afgelopen dagen natuurlijk niet zo!

Zet het delen eens door!!

1 opmerking:

  1. Karin,
    helaas jou (weer) niet ontmoet, maar het waren twee superdagen. Inspiratie, gesprekken, nieuws en een fantastische sfeer. Je hebt groot gelijk: je mag dit gewoon niet missen. Over twee jaar een uitdaging om dit te evenaren, maar dat gaat vast lukken. Teachers in the lead, het team van Addy, dat komt helemaal goed. Nagenieten.

    BeantwoordenVerwijderen